Focus-Mindful-Balans

In deze hectische tijd vinden we uitdagingen en afleiding waar we ook gaan.

De kunst van ont-spannen en tot stilstand komen temidden van de hectiek is een ware opgave voor velen.

Met kleine oefeningen en tools kan je jezelf trainen meer focus en ontspanning in je dagen aan te brengen.FocusedMind is een methode die je in 7 simpele stappen gedurende 21 dagen helpt aan meer focus, meer mindful energie en meer doelgericht werken.

We maken gebruik van een fantastisch systeem in onze hersenen; het Reticulair Activatie Systeem.

Dit is een systeem in je hersenen dat werkt als een soort filter voor jouw werkelijkheid. Het kan je helpen je doelen te behalen omdat het signalen en mogelijkheden in je bewuste aandacht brengt. Je bewuste aandacht is waar je focus ligt. Wanneer het RAS zijn werk goed doet verdwijnt een groot deel van de ruis en afleiding.

Een voorbeeld van de werking van het systeem:

Stel je voor dat je een nieuwe auto wil kopen.

Ik kies vandaag een Range Rover, een zwarte. Ik onderzoek mijn keuze, maak berekeningen en begin al kalm te dromen dat de auto er is. Nu gaat het systeem in werking. Het RAS wil namelijk dat ik mijn doelen behaal. Het is onze persoonlijke manifestor.

Ik ga nu overal Range Rovers zien.

Op de weg. In bladen. In films rijden ze in mijn auto…zelfs in mijn dromen duikt nu de Range Rover op.

Nu zijn er niet meer Range Rovers op de weg gekomen en nemen we even aan dat er geen tonnen aan extra advertentiegeld is geïnvesteerd op dit exacte moment :) De situatie zelf is onveranderd.

Ik heb iets veranderd. Ik heb een doel gesteld en mijn RAS-systeem is direct aan zijn taak begonnen.

Voordat ik tot doel stelde een auto te kopen bracht mijn eigen systeem het niet in mijn bewuste aandacht.

FocusedMind helpt je je aandacht en focus exact te benutten voor jouw beste doelen. De mooiste dromen. Zo word jij de manifestor van je eigen leven!

Je meest succesvolle leven. Een leven vol balans.


Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief en ontvang de basismethode nu helemaal gratis!

Zo kan jij de eerste stappen vandaag nog gaan maken op het pad van focus, succes en balans.


Liefs

Diane